Menu

Uitslag sponsorcup 2024

Geplaatst: 17-10-2024

Afgelopen woensdag 9 oktober 2024 hebben 22 bedrijven, van onze businessleden en sponsoren die samen met gasten en in totaal 52 deelnemers, de jaarlijkse Sponsorcup wedstrijd gespeeld. Een prachtige opkomst dus!



Laten we voor we naar de uitslag gaan, allereerst nog even beginnen met een verslagje van de Kampioen van dit jaar:

"Vandaag was het dan zover: mijn eerste en enige kennismaking met de businessclub van Midden-Brabant waarbij het weer ons niet in de steek heeft gelaten. Businessleden en hun gasten zijn in “grote”: getallen naar GCMB getogen. Een baan dewelke een absoluut compliment waard is jegens de greenkeepers. Gastspeler Alco Veldhoen is als lid van The Dutch best wel wat gewend doch was zeer aangenaam verrast met de conditie van de baan. Chapeau aan onze nieuwe greenkeepers.

De dag begon zeer voortvarend na onze start op 1: birdie! Op naar 2: birdie! Aha; het gaat zo’n dag worden…..

Gelukkig werden we met een 8 op de volgende hole 3 weer even met de beentjes op de grond gezet met een heerlijke triple bogey. Na deze wake-up call hebben we het spel gespeeld zoals dat moet. Uit de hindernissen blijven, positie spelen en de bal “naar huis” brengen. Niet wetende dat we ondanks onze triple bogey toch mee mochten doen voor de prijzen. 

Dank aan de exploitant voor de borrel en diner. Afspraak volgend jaar in oktober met een nieuwe naam op de trofee."

Jaaaaa..... van wie is nou dit leuke verslagje? En wie is dus de kampioen van 2024!? Er kan er natuurlijk maar één de echte winnaar zijn. Wij feliciteren bij deze nogmaals alle winnaars van harte! En op de allereerste plaats……….. de nummer 1 van dit jaar 2024:

UITSLAG:

Nr. 1: Financieel Fit | VDS

Met businesslid Remko v.d. Steen en gastspeler Alco Veldhoen.

Eindscore: 75.92 | Met 85 slagen met aftrek van de ‘team playing handicap’ van 9.08


Nr. 2. Profound Resources 
met business lid Frank Wolfs en gastspeler Frits v. Noortwijk

Eindscore: 79.15 | Met 94 slagen en aftrek van de ‘team playing handicap’ van 14.85


Nr. 3. Langenberg & Witteveen Kozijnen 
met businesslid Cor Langenberg & gastspeler Michel Klop

Eindscore: 80.64| Met 104 slagen en aftrek van de ‘team playing handicap’ van 23.86


De Neary op Hole 4 werd bij de Heren gewonnen door Frits van Noortwijk van Profound Resources en bij de Dames is door Gigi Bowmer van Gigi Bowmer Beauty & Business. De Longest Drive op hole 18 werd bij de Dames gewonnen door Jolanda Vekemans van CLUB de hockey- & golfspecialist en Rob van Gestel, van Boshuys klein Utrecht, had een de verste drive bij de Heren.

   
Kampioen 2024: Financieel Fit | VDS met businesslid Remko v.d. Steen en gastspeler Alco Veldhoen.


Algemeen verslag:

Het is een ‘18 holes Greensome Strokeplay wedstrijd’ met 75% handicapverrekening. Dit is een spelvorm waarbij twee competitors per team als partners spelen. Beiden slaan op elke hole af en bepalen vervolgens met welke bal zij de hole UITSPELEN. De speler wiens bal NIET is gekozen, slaat de tweede slag en vervolgens slaan de spelers om beurten. Er werd gestreden om ‘de Cup met de grote Oren’, die al jaren in de entreehal van het clubhuis pronkt. Naast de eretitel staat de bedrijfsnaam ook een jaarlang groot en sowieso voor eeuwig gegraveerd, op die bokaal!

Een goed begin, met een mooi deelnemersveld en lekker weer, is het halve werk. Vanaf 11.00 uur druppelde iedereen binnen, meldde men zich bij de wedstrijdtafel voor o.a. scorekaart + briefing en werd er gezellig koffiegedronken met iets lekkers erbij. Natuurlijk werd er door verschillenden ook nog ingeslagen op de Driving Range en putting green!

Na een welkomstwoord en in ontvangstneming van een lunchpakket, vertrok iedereen naar de starthole en werd er tegelijkertijd middels een shotgunstart om 12.00 uur afgetrapt. Zodra de toeter klonk, trok men ten strijde en op jacht naar de titel!

Er werd vlot en in een prettig tempo doorgespeeld. Tijdens de wedstrijd ging Joep (exploitant) nog rond met worstenbroodjes en een lekker drankje. Daarnaast werd er ook goed gespeeld en was het deelnemersveld zeer aan elkaar gewaagd. Dat blijkt wel uit de einduitslag, die bijzonder dicht bij elkaar zit…

Na de prijsuitreiking, met o.a. de grote wisselbokaal, bekers voor thuis op de schouw, bloemen, en meer, werd er nog lang en gezellig geborreld, gedineerd en nagetafeld. Een zeer geslaagde editie, waarbij iedereen hopelijk heeft genoten en een fijne dag heeft gehad!

 

Onze sponsoren

Golfbaan Midden-Brabant op Leadingcourses.com
Gasten / Baan
Club
Academy
Horeca